Kako izbrisati sinhronizirane slike v iPhonu

Apple iPhone omogoča fotografiranje digitalnih fotografij z vgrajeno kamero naprave in vključuje možnost ročnega brisanja teh fotografij s pomočjo iPhone-ovih kontrolnikov. Odstranjevanje sinhroniziranih posnetkov pa je druga zgodba. IPhone uporablja iTunes, računalniško programsko opremo, ki jo je razvil Apple za linijo mobilnih naprav podjetja, za prenos fotografij v vaš iPhone in njihovo brisanje. Konfigurirajte svoje nastavitve sinhronizacije v iTunes, da odstranite fotografije iz iPhona.

1.

IPhone povežite z računalnikom in zaženite iTunes.

2.

Kliknite ime iPhona, navedeno pod "Naprave" na levi strani iTunes.

3.

Kliknite "Fotografije" nad osrednjo ploščo v iTunes. Možnosti sinhronizacije se prikažejo na sredinski plošči.

4.

Kliknite spustno polje poleg možnosti »Sinhroniziraj fotografije iz« in izberite vir, ki vsebuje fotografije, ki jih želite izbrisati, na primer mapo »Moje slike« ali »Elementi Photoshop«.

5.

Kliknite »Izbrani albumi«. Spodaj so prikazani albumi, povezani z izbranim virom fotografij.

6.

Odstranite čeke poleg fotoalbumov, ki jih želite izbrisati iz iPhona.

7.

V spodnjem desnem kotu kliknite "Uporabi".